Sezer ve  Saygılı’dan Tekstil atılımı

Sezer ve Saygılı’dan Tekstil atılımı

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bu defa da ilimize tekstil sektöründe yatırım yapılması için girişimlerde bulundu.

A+ A-


Roketsan ve jandarma gibi savunma sanayi yatırımlarının Kırıkkale'ye kazandırılmasında büyük emeği olan Vali Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bu defa da ilimize tekstil sektöründe yatırım yapılması için girişimlerde bulundu.

 

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı  başkanlığında ki heyet Kırıkkale'ye tekstil sektöründe yatırım yapılması için İstanbul'da bir dizi görüşmelerde bulundu. İlimizden; belediye başkanları, üniversite yönetimi, STK ve iş dünyasından temsilcilerin yer aldığı heyet, İstanbul'da Girişimci İşadamları Vakfı üyeleri, tekstil yatırımcıları ve müteşebbisler ile biraraya gelerek Kırıkkale'nin avantajlarını anlattı, ilimize yatırım için davette bulundu. Olumlu geçen görüşmelerin önümüzde ki süreçte devam etmesi bekleniyor. Vali Sezer Ve Belediye Başkanı Saygılı İstanbul’da Kırıkkale için çeşitli ziyaretlerde bulundu 


Bu haber toplam 1994 defa okunmuştur